Ambassadörsindex®

Ambassadörsindex® – säkra att rätt saker sägs om er

Investigos Ambassadörsindex® går längre än kundnöjdhet. Ambassadörsindex® mäter benägenheten att ge rekommendationer, (”positive word of mouth”) vilket är ett kraftfullt verktyg för att skapa högre lönsamhet.

Vi sätter ett  mått på er kundlojalitet

Ambassadörsindex® är ett relativt nytt mått för att mäta kundlojalitet eller Brand Loyalty.JohnŽr BildbyrŒ AB +46 8 644 83 30 www.johner.se info@johner.se sales@johner.se Indexet är lättrörligt och känsligt för vad som händer i företagets omgivning just nu och det har enligt vissa forskare samband med företagets lönsamhet.

Ambassadörsindex® har blivit populärt tack vare sin enkelhet och sin koppling till lönsam tillväxt. Ambassadörsindex® kan enkelt följas över tid och  fungerar både som ett mått på kundlojalitet och som en metod att använda kundernas feedback till att ge bränsle åt lönsam tillväxt i din verksamhet.

Ambassadörsindex® hjälper företag och deras anställda att förstå och ta ansvar för hur de bemöter kunderna, vilket öppnar dörren till en omställning mot ökad kundfokusering och förbättrad affärsverksamhet.

Investigo har mätt Ambassadörsindex® sedan 2006 och har referenstal från en rad olika branscher. Vi kombinerar ofta denna aspekt av kundlojalitet med analys av kundnöjdhet.
Läs mer om våra kundundersökningar

Ambassadörsindex® är ett registrerat varumärke för Investigo Market research & Consulting AB.

Investigos Ambassadörsindex® visar hur dina kunder talar om er: Vilka är era främsta ambassadörer och vad säger de till andra när de talar om er?

Vad ger en marknadsundersökning med Ambassadörsindex® dig som uppdragsgivare?

  • Ett enkelt mått på kundlojalitet och förståelse för hur ni kan skapa fler lojala kunder
  • Förståelse för hur kundbemötandet påverkar er verksamhet
  • Jämförbarhet mot marknad och över tid
  • Ett resultat som är enkelt att förstå och förmedla i organisationen
  • Resultatrapportering för intern kommunikation

 

Jag har lång erfarenhet av kundundersökningar och analys av kundlojalitet.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan hjälpa dig med dina utmaningar, eller sätter dig i kontakt med någon av våra referenser.

 

Helen Borgardt
070-567 74 50
helen.borgardt@origogroup.com

Kommentera